لینک مستقیم(پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی|لینک مستقیم|اِل کِی|50540661|اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی,پاورپوینت اصول تصفیه آب,پاورپوینت پسابهای صنعتی,پاورپوینت بررسی تصفیه آب,مهندسی آب,اصول تصفیه آب,پسابهای صنعتی
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی را مشاهده می نمایید.


دید کلی :


دانلود پاورپوینت بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در 253 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 253 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده مهندسی آب


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


دانلود پاورپوینت بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در 253 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



آب در طبیعت


مقدمه


—در قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:


همه شی ها از آب زنده اند.


— آب مهمترین ماده شمیمیایی است — در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود. — 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است. — 97% از آب های موجود شور هستند. —2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند — 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است



2-1- منابع آب در طبیعت


—آبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها — آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها — آبهای شور دریاها و اقیانوس ها


1-2-1 ویژگیهای آب های زیر زمینی



1- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.



2- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد



3- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد



4- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.



2-2-1- ویژگی های آبهای سطحی


1- زلال هستند.



2- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.



3- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.



4- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.



5- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.



6- PH آنها در حدود 8-7 است.



1-2-3- ویژگیهای آبهای شور



1- مقدار املاح محلول آنها زیاد، 1000 تا PPM 40000



2- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500




3-1- ناخالصی های آب


آب خالص در طبیعت وجود ندارد.



ضمن استقرار آب در یک مکان یا جاری شدن در یک منطقه، مواد جامد و گازهای محلول در آب، در آن حل و مواد ریز غیر قابل حل در آن به صورت معلق در می آیند. بنابراین:



ناخالصی های آب سه دسته کلی هستند:


.1یونها (کاتیونها و آنیون ها) ●


2. گازهای محلول در آب (اکسیژن، دی اکسید کربن و ...)



3. مواد کلوئیدی و معلق (گل و لای، باکتری ها و ...)



1-3-1- ناخالصی های یونی


1-1-3-1- کاتیون ها



کاتیون هایی که تقریباً در تمام آب های طبیعی وجود دارند:



منیزیم Mg++، باعث سختی می شود ماده غذایی موجودات زنده می شود.



سدیم Na+ ، غلظت زیاد آن سبب شوری، برای گیاهان و ماهیان مضر است.



کلسیم Ca++، باعث سختی می شود، ماده غذایی موجودات زنده است.



پتاسیم K+، مقدار آن کم تر از سدیم ا ست.



آهن Fe2+، مقدار آن به PH و O2 آب بستگی دارد، حدود 2/0 – 5/0 PPM



در آب های سطحی و حدود 1 تا 10 mg/l در آب های عمقی



منگنز Mn++، غلظت آن حدود 1/0 – 1 میلی گرم در لیتر است.



زیاد آن باعث بوی نامطبوع و رشد میکروارگانیسم ها می شود.



2-1-3-1- آنیون ها


—آنیون هایی که در اثر آب های طبیعی حضور دارند: —بیکربنات و کربنات: منشأ آن ها، انحلال کربنات کلسیم و Co2 در آب. خاصیت بافری به آب می دهند. —کلرید Cl-–: غلظت زیاد آن سبب شوری و برای بسیاری از گیاهان مضر است. وسبب خردگی فلزات نیز می شود. —سولفات So42-: منشأ آن انحلال نمک های سولفات و تا حدودی از فعالیت باکتری ها، مقدار زیاد سبب اسهال، برای گیاهان مضر خوردگی سازه ها می شود. —سیلیکا: سیلیکا هم به صورت یونی و هم کلوئیدی در آب می تواند وجود داشته باشد. که به PH بستگی دارد. در آب های طبیعی حدود ppm30-1 برای نیروگاهها مشکل ساز است. —نیترات NO3-: در آب طبیعی در حدود ppm 1 است. در آب های زیرزمینی در حضور باکتری ها می توانند تا ppm 50 هم باشد.



2-3-1- ناخالصی های گازی



مهمترین ناخالصی های گازی آب:



اکسیژن (O2): منشأ آن اکسیژن هوا (طبق قانون هنری) اکسیژن باعث گوارایی آب و در ضمن خورندگی آن می شود.



دی اکسید کربن (CO2): منشأ آن تجزیه بی کربنات ها در اثر کاهش PH ، CO2 هوا



آمونیاک (NH3): منشأ ترکیبات ازت دار آلی و باکتریها.



هیدروژن سولفوره (H2S): منشأ آن تجزیه ترکیبات گوگرد بوسیله باکتری ها، ایجاد طعم وبوی بد.



4-1- شیمی آب


فرمول مولکولی آب H2O، با توجه به ایزوتوپهای H(H,2H,3H1) و 16O,17O,18O )O):


برای آب 18 نوع ایزوتوپ وجود دارد.


ولی 7/99% ملکولهای آب H2O16 هستند. 2/0% H2O18


04/0% H2O17 و HDO فقط 03/0%


بعلت وجود پیوندهای هیدروژنی در آب؛ ویژگی های دیل در آب از مواد با وزن 1مولکولی مشابه بیشتر است.


نقطه جوش و نقطه ذوب، ظرفیت حرارتی


دانسیته، ویسکوزیته، کشش سطحی، ثابت دی الکتریک




مطالب دیگر:
🔗standard J2EE🔗SWF پروژه درس گرافیک کامپیوتر 20 اسلاید🔗switch🔗TRACE ELEMENT🔗Trego و Kepner🔗trigger در اس کیو ال سرور 2008🔗Uniprocessor Scheduling🔗UPS🔗USB🔗UseCase Diagram🔗VoIP چیست؟🔗ابزار اندازه گیری و کنترل🔗ابزار گردآوري اطلاعات🔗ابزار های اینترنت و ارتباطات🔗ابزارها و روشهاي تأمين مالي از منظر بانک های سرمايه گذاری🔗ابزارها و روشهاي تأمين مالي از منظر بانک های سرمايه گذاری🔗ابزارها و روشهاي نوين بانكي و كاربرد آنها در توسعه صادرات🔗ابزارهای تأييد و اعتبارسنجی دانش در سيستم های هوشمند🔗ابزارهاي ارزشيابي در مدیریت بلایا🔗ابزارهاي اقتصادي براي تحليل بازار🔗ابعاد مشاركت و توسعه روابط انساني مؤثر🔗ابوعبدالله جعفر بن محمد رودكي سمرقندي🔗اپيدميولوژي كزاز🔗اتاق بازرگانی🔗اتانول جايگزين سوخت هاي فسيلي