لینک مستقیم(دانلود پاورپوینت پزشکی ( غربالگری SCREENING )(۴۹ اسلاید انگلیسی و فارسی)(قابل ویرایش))

دانلود پاورپوینت پزشکی ( غربالگری SCREENING )(۴۹ اسلاید انگلیسی و فارسی)(قابل ویرایش)|لینک مستقیم|اِل کِی|50582215|
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان دانلود پاورپوینت پزشکی ( غربالگری SCREENING )(۴۹ اسلاید انگلیسی و فارسی)(قابل ویرایش) را مشاهده می نمایید.

دانلود پاورپوینت پزشکی ( غربالگری SCREENING )


(۴۹ اسلاید انگلیسی و فارسی)


كودكان مبتلاء به اين بيماري به دليل نقص ژنتيكي در توليد برخي آنزيم‌ها قادر به استفاده از قند موجود در شير (گالاكتوز) نخواهند بود. به همين دليل گالاكتوز خون بالا رفته و مي‌تواند سبب بروز آب مرواريد و آسيب شديد كبدي و مغزي گردد. اولين علامت بروز آن استفراغ‌هاي طولاني و شديد است و در صورت عدم درمان، عوارض بسيار خطرناكي به دنبال دارد.
كودكان مبتلاء به اين بيماري به دليل نقص ژنتيكي در توليد برخي آنزيم‌ها قادر به استفاده از قند موجود در شير (گالاكتوز) نخواهند بود. به همين دليل گالاكتوز خون بالا رفته و مي‌تواند سبب بروز آب مرواريد و آسيب شديد كبدي و مغزي گردد. اولين علامت بروز آن استفراغ‌هاي طولاني و شديد است و در صورت عدم درمان، عوارض بسيار خطرناكي به دنبال دارد.

Reducing disease burden.

Classifying people to likelihood of having a particular disease.

Mean of identifying high risk groups who warrant further evaluation.
Criteria for Disease:
Present in population screened.

High burden &of high public health concern.

Screening +Intervention must improve outcome.

Known natural history of the disease.
Definition of Reliability:
Repeatability, Reducibility, Precision.
Getting the same results, when the test repeated in same target individuals in the same settings.
[[A 90% Specificity means that 90% of the non diseased people screened by the test will give a “true negative” result, and the remaining 10% a “false negative results”]]



مطالب دیگر:
🔍تحقیق سنسور خودرو🔍تحقیق سیستم تعلیق خودرو🔍هادی های متداول در خطوط انتقال برق قدرت🔍روند مدلسازی یک نمونه قاب خمشی دو بعدی با مهاربند کابلی در Sap2000🔍مدل¬سازی عضو کابلی با نرم افزار SAP2000 و اعمال پیش تنیدگی🔍آموزش تصویری کار با برنامه FlipBook Maker Pro🔍سوخت رسانی🔍تحقیق سوپرشارژرها🔍تست برق خودرو🔍تست انتقال قدرت🔍تست تصادف🔍راههای اثبات هلال در فقه مذاهب خمسه با تكیه بر نجوم جدید🔍نظام قضایى امیر مؤمنان(ع)🔍بررسی معجزات سه تن از انبیاء (ع)🔍تربیت دینی در نوجوانان🔍دانلود پاورپوینت اعتبار بخشی🔍دانلود پاورپوینت PHC🔍اصطلاح فلسفی واقع گرایی در حقوق🔍دانلود پاورپوینت خصوصی سازی🔍دانلود پاورپوینت برنامه ریزی نیروی انسانی🔍دانلود راهنمای تدوین برنامه عملیاتی🔍دانلود پلان NICU 1🔍دانلود پلان NICU 2🔍دانلود پاورپوینت گردشگری سلامت🔍دانلود پاورپوینت بیمه سلامت