لینک مستقیم(پاورپوینت (اسلاید) بررسی سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن|لینک مستقیم|اِل کِی|50529378|سلامتی و ایمنی شیر,کنترل کیفیت شیر,پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر,پاورپوینت بررسی سلامتی شیر,ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن,سلامتی شیر و کنترل کیفیت آن,دانلود پاورپوینت شیر خوردنی
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن را مشاهده می نمایید.

دید کلی :


پاورپوینت بررسی سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن در 20 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن در 20 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



مقدمه


شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند .


تغییرات سریع ایجاد شده در شیر مانند تغییر در سلامتی دام یا تانکهای جمع آوری شیر یا ظرف آلوده شده توسط آبهای کثیف ، گردو خاک ، کودهای کشاورزی ، حشرات و حیوانات موذی ، هوا ، کم شدن PH و جراحتهای پستان دام میتواند باعث ایجاد مشکلاتی در شیر شود.


—


میکرو ارگانسیم ها چگونه به شیر راه می یابند ؟


محیط اطراف ما تعداد زیادی از میکروارگانیسم ها وجود دارند که از طریق موی دام ، غدد پستانی یا نوک پستان گاو یا از مجرای انتقال شیر پستان به شیر راه می یابند .


باکتری های بیماری زامهمترین گروه میکروبی هستند که بدلیل مناسب بودن محیط غذایی شیر، از آن به عنوان بستری جهت رشد ،تکثیروتولید متابولیتهای مختلف استفاده می کنند مواد مغذی شیر یا فرآورده های آن که میتوانند رژیم غذایی انسان را فراهم کنند میتوانند همچنین محیطی برای رشد میکروارگانسیم ها باشند .



پاتوژن ها در شیر چه هستند ؟


شیرقبل از ترشح از پستان استریل بوده،اما ضمن خروج توسط باکتری هایی که در مجاری پستان وجود دارند آلوده می شود. این باکتری ها معمولا بی ضرربوده وتعداد آنها حداکثر3000 در میلی لیتر می باشد. بیماری از وقتی به وجود میآیند که عامل فساد به شیر یا فرآورده های آن بعد از دوشیده شدن گاو راه پیدا میکنند


میزان آلودگی ونوع آن برحسب شرایط محیط دامداری ،ظروف نگهداری وحمل شیر متفاوت است .


آزمایش شیر و کنترل کیفیت آن یکی از قسمتهای مهم در واحد های صنعتی در مقیاسهای مختلف میباشد . شیر دارای 87% درصد آب می باشد که بر این اساس میتواند مورد تقلب قرار گیرند . به علاوه به دلیل مواد مغذی فراوانی که دارد آن را به محیط ایده آل برای رشد سریع Mic.o ها تبدیل میکند . جمع آوری یا نگهداری شیر باید به طور مطمئن انجام شود تا کیفیت شیر حفظ شود تست کنترل کیفیت اصلی در مراحل گوناگون حمل و نقل شیر از واحد دامداری تا تولیدی و در پایان عرضه به بازار مصرف انجام میشود .



فهرست:


1- تاریخچه


2- آزمایش شیر و کیفیت کنترل


1-2 : کنترل کیفیت شیر چیست ؟


2-2 : چگونه میتوانیم یک شیر پر کیفیت داشت ؟


3-2 : کنترل کیفیت شیر در بازار زنجیره ای در کنیا


4-2 : روش به کار گیری کنترل کیفیت در آزمایش شیر


1-4-2 : نمونه گیری از شیر


2-4-2 : نمونه گیری از شیر برای تست باکتریایی


3-4-2 : نگهداری نمونه


4-4-2 : برچسب زنی و مشخصات غذا


5-4-2 : تستهای رایج در آزمایش شیر


3- کیفیت پاستوریزاسیون شیر





مطالب دیگر:
📂پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر 501 اسلاید📂پاورپوینت کتاب کاربرد کامپیوتر 193 اسلاید📂پاورپوینت کاربرد فناوری های جدید در آموزش📂پاورپوینت شبکه های کامپیوتری 360 اسلاید📂پاورپوینت فیزیک پایه 1 و حل مسائل فیزیک مکانیک📂پاورپوینت کارافرینی و فرصتهای نهفته اشتغال در كارآفرينی📂پاورپوینت کارآفرینی و فرصتهای شغلی در آن📂پاورپوینت سیستم های پانل پیش ساخته سبک سه بعدی📂پاورپوینت امنیت اطلاعات در شبکه📂پاورپوینت اصول مهندسی اینترنت و مديريت شبکه در اينترنت📂پاورپوینت اصول و مبانی آزمون نرم افزار 📂پاورپوینت اصول و معماری موتورهای جستجو 📂پاورپوینت آموزش سیستم های هزینه یابی📂پاورپوینت عوامل مرزبندی مناطق شهری و مدیریت پارکینگ در آن📂پاورپوینت پساب تصفیه خانه فاضلاب و نقش آن در تولید محصولات کشاورزی📂پاورپوینت سمینار دوم دوره آموزشی آشنائی با مفاهيم معماری باعنوان آشنایی با چارچوبهای معماری سازمانی📂پاورپوینت سمینار سوم دوره آموزشی آشنائی با مفاهيم معماری باعنوان فرآيند معماری سازمانی📂پاورپوینت سمینار چهارم دوره آموزشی آشنائی با مفاهيم معماری باعنوان معرفی ابزار معماری سازمانی📂دانلود پاورپوینت رم و انواع آن📂دانلود پاورپوینت ترافیک و حمل و نقل📂دانلود پاورپوینت SQL Server📂دانلود پاورپوینت وب معنایی در تجارت الکترونیک📂پاورپوینت اجزا و مکانیزم های تشکیل دهنده ssl و ملزومات ارتباط مبتنی بر آن📂دانلود پاورپوینت كاربردهای انرژی صلح آميز هسته ای در علوم باغبانی📂دانلود پاورپوینت مکانیابی در پروژه‌های زیست محیطی