لینک مستقیم(پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی گوشت)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی گوشت|لینک مستقیم|اِل کِی|50525472|بسته بندی گوشت,بررسی بسته بندی گوشت,پاورپوینت بسته بندی گوشت,آشنایی با نحوه بسته بندی گوشت,پاورپوینت گوشت,دانلود پاورپوینت گوشت,پاورپوینت نحوه بسته بندی گوشت
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی گوشت را مشاهده می نمایید.



تعداد صفحات فایل: 23 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



گوشت


اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد .



بافت عضله شامل 75% رطوبت ، 22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدنی و 1% از برخی کربوهیدراتها 0.02-0.05% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به 3 گروه پروتین های قابل انقباض که در محلول نمک قابل کشش هستند، پروتین های قابل حل در آب و پروتین های غیر قابل حل در آب ، تشکیلات قابل انقباض شامل مقدار اصلی از پروتین ها و حاوی موسین ، استین ، ترومبوسین و تروپنین است . پروتین های قابل حل شامل میو گلبین ، هموگلبین و آنزیمها هستند و سومی پروتین های (کلاژن و الستین) هستند از بافت ارتباطی و اعضا لیپو پروتین ها سایر مایع نیتروژنی حاوی اسیدهای آمینو،پپتیدها،آمین ها ، گوانیدها،پورینها،پیر یمیدنها و ترکیبات آمونیومی هستند .



بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند قند فقط 1.% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن – روی ، فسفر و کلراید غنی هست . رنگ قرمز گوشت بخاطر میوگلوبین بوده و گوشت بخاطر نیتراتها بصورت صورتی برای مدت مدیدی باقی می ماند




فهرست مطالب:


گوشت


پروار بندي


كشتار گاه


واحد بسته بندي


تبديل مازاد


واحد ذهتابي‎


كارگاه سالامبورسازي


مراحل بسته بندي گوشت


دستگاه استخوان گیری حلزونی


دستگاه استخوان گیری پیستونی


دستگاه هاي بسته بندي شيرينگ پك و وكيوم


دستگاه پر کردن فرآورده های گوشتی




مطالب دیگر:
🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان مریوان🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان سقز🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان سنندج🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان سروآباد🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان الیگودرز🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان ازنا🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بروجرد🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان دلفان🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان دورود🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان کوهدشت🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان خرم آباد🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان پلدختر🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان سلسله🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان عنبرآباد🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بم🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بافت🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان بردسیر🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان جیرفت🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان کهنوج🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان کرمان🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان منوجان🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان رفسنجان🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان شهربابک🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان راور🔥شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان زرند