لینک مستقیم(پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده - Modified Atmosphere Packaging (MAP))

پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده - Modified Atmosphere Packaging (MAP)|لینک مستقیم|اِل کِی|50525055|اتمسفر اصلاح شده,معرفی اتمسفر اصلاح شده,پاورپوینت بسته بندی اتمسفر,پاورپوینت اتمسفر,پاورپوینت اتمسفر اصلاح شده,بسته بندی اتمسفر اصلاح شده,بسته بندی اتمسفر
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده - Modified Atmosphere Packaging (MAP) را مشاهده می نمایید.



تعداد صفحات فایل: 46 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.





توضیحات کامل :


پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



مقدمه


حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند كه از مهمترین آنها می توان به فساد میكروبی، تغییر ساختار مولكولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و ... اشاره كرد. معمولاً عواملی كه باعث رشد میكرواوگانیسمها در یك محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از:


1- سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید


2- تاخیر بین تولید و بسته بندی


3- دما انبارش


4- نوع ماده بسته بندی


5- حجم گاز آزاد درون بسته بندی


6- نوع و تركیبات گازهای درون بسته بندی


7- درصد اكسیژن



ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باكتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.

عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.



فهرست مطالب:


مقدمه


تاريخچه


معرفي اتمسفر اصلاح شده MAP


مزاياي بسته بندي با اتمسفر اصلاح شده


مقايسه ماندگاري ها


چگونگي استفاده از روش MAP


گوشت قرمز


گوشت خام مرغ و ماكيان


غذاهاي آماده


محصولات گوشتي پخته و فرآوري شده


بسته بندي به روش اتمسفر اصلاح شده


بازارپسندي محصول


استفاده از MAP براي محصولات تازه


فيلم هايي با سوراخ ها وحفره هاي ريز


عوامل ضد مه


تجهيزات و دستگاه ها


برخي از مزاياي 2N


MA چيست


استفاده از MAP براي محصولات تازه


تکنولوژی های جديد تری جهت ارتقا در اين صنعت


چگونگی استفاده از روش MAP


ماشينهای مختلف برای بسته بندی




مطالب دیگر:
📗39 گام طلایی بازاریابی و فروش ورموز کسب و کار موفق📗دانلود جزوه و تست خلاصه تاریخ ادبیات 2 و 3 و پیش دانشگاهی و زبان فارسی 3📗نهج البلاغه (صوتی)📗نرم افزار دفتر تلفن حرفه ای📗تغییراتی در سئو که نتایج سود آوری را خواهند داشت📗دانلود پاورپوینت Integrated Services📗دانلود پاورپوینت Differentiated Services📗دانلود پاورپوینت Packet Scheduling📗دانلود پاورپوینت Network Layer📗دانلود نرم افزار "آموزش جامع برق"📗نقشه سیم کشی آیفون تصویری📗دانلود پاورپوینت ارائه کاربرد شبکه‌های اجتماعی در رونق کسب و کار📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 1📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره2📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 3📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 4📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 5📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 6📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 7📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 8📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 9📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 10📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 11📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 12📗وکتور استیکر کورل 12 و eps شماره 13