لینک مستقیم(پاورپوینت (اسلاید) بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند|لینک مستقیم|اِل کِی|50524745|پاورپوینت بررسی آنتالپی,بررسی آنتالپی و تبخیر,آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن,تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند,پاورپوینت آنتالپی و تبخیر,آنتالپی و تبخیر در صنعت قند,کاربرد آنتالپی و تبخیر در صنعت
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند را مشاهده می نمایید.




تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :



پاورپوینت بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند در 20 اسلاید زیبا قابل ویرایش با فرمت pptx




تعاریفی ازآنتالپی


1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.



2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.



H=u+p.v



انرژی داخلی U =



فشار P =



حجم مخصوص=V



در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:


1-انتالپی مایع اشباع



2-انتالپی تبخیر



3-انتالپی بخار اشباع



چکیده


فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:



1-استفاده از ریز صافی ها



2-استفاده از دستگاه تبادل یونی



قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.



در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.



برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:



دما و فشار بستگی دارد.



مقدمه


این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.



بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد.



دیفوزیون


انواع دیفوزیون


هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است.





مطالب دیگر:
خرید و دانلود کتاب چگونه در دبستان تدریس کنیم pdfطرح کورل 12 فروش ویژهصلوات پر فضیلت و مهم . در قالب کورل 12دانلود پاورپوینت شهروند الکترونیکی کیستدانلود پاورپوینت استانداردهای isoمشخصات و قیمت و خرید و دانلود کتاب لبه تیغ اثر سامرست موام pdfچگونگی کسب درآمد از اینستاگرام در سال 2018 (دانلود PDF)دانلودمقاله مدیریتدانلودمقاله معماریدانلود مقاله لینوکس چیست؟دانلود مقاله مرزهای سیاسی ایرانکتاب Business Idioms in Americaدانلود کتاب گوهر شب چراغ نوشته محمد حسن نیستانکی نائینیدانلود کتاب نایاب منافع الحیوانخرید و دانلود کتاب رمان مکتوب اثر پائولو کوئلیو pdfزهرا (کورل 12)درمان زود انزالی (تضمینی) براساس تحقیقات دانشگاهیکتاب آموزش زبان عامیانه (محاوره ای) فنلاندی برای مبتدی هادیکشنری لغات و اصطلاحات مهم و پرکاربرد فنلاندی به انگلیسیحل آن معمای مقدس اثر عبدالغنی الرصافیخرید و دانلود کتاب جنجالی آتش و خشم FIRE AND FURY اثر دونالد ترامپ pdf به زبان انگلیسیدانلود کتاب از دولت عشق و قانون توانگری اثر کاترین پاندرخرید و دانلود کتاب غذا دعا عشق به زبان انگلیسی pdfدانلود کتاب صوتی هدف برایان تریسیدانلود کتاب جوغن ها رمزگشایی کامل و جامع جوغن