لینک مستقیم(دانلود گزارش کارآموزی توليد فرآورده هاي بهداشتي شركت پاكشوما)

دانلود گزارش کارآموزی توليد فرآورده هاي بهداشتي شركت پاكشوما|لینک مستقیم|اِل کِی|50024903|گزارش کار آموزی,کارآموزی رشته شیمی,خرید کارآموزی رشته شیمی
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان دانلود گزارش کارآموزی توليد فرآورده هاي بهداشتي شركت پاكشوما را مشاهده می نمایید.






دانشگاه آزاد اسلامي-واحد تهران مركزي

تعداد صفحات:95
نوع فایل :WORD

قسمتی از متن :
مو و لزوم استفاده از شامپوها:
ابتدا نگاهي گذرا به ساختان مو خواهيم داشت سپس روشهايي كه مواد مصرفي در شامپوها و حالت دهنده‌هاي مو مي‌تواند ساختمان مو را تحت تأثير قرار دهند بررسي مي‌شوند.
ساختمان مو بر اساس نژاد، تغذيه ومنطقه‌اي كه فرد در آن قرار دارد و خصوصيات وراثتي متغير است. ولي به طور كلي سه منطقه در برش عرضي مو ديده مي‌شود.
لايه اول كوتيكول است كه خارجي‌ترين لاية مو است. از پروتئين كراتينه شده تشكيل شده است و بصورت فلس‌هايي است كه بر روي هم قرار گرفته‌اند. مقاومت موي انسان نسبت به مواد شيميايي به ميزان ضخامت لاية كوتيكول آن بستگي دارد. اگر چنانچه لاية كوتيكول مو آسيب ببيند مو حالت خشكي و خشني پيدا خواهد كرد.


لاية كورتكس زير لاية كوتيكول قرار دارد و قسمت اعظم مو را تشكيل مي‌دهد. اين لايه از سلولهاي سوزني شكل تشكيل شده كه در طول محور ليف مو قرار دارند. الاستيسيته و قدرت مو به ساختمان كورتكس بستگي دارد. كورتكس از اسيدهاي آمينه مانند تريپتوفان و تيروزين واز اجزاء بسيار كوچك معدني و از تركيبات گوگرددار مانند سيستين تشكيل شده است.
كانالي كه در مركز مو قرار دارد مدولا ناميده مي شود كه معمولاً از كراتين نرم تشكيل شده است. گفته مي‌شود كه اين لايه بر خواص شيميايي و مكانيكي مو تأثير چنداني ندارد.
لاية كوتيكول مناسبترين لايه براي ايجاد تغييرات ساده در مو مي‌باشد. براقيت و نرمي مو توسط افزودن مواد شيميايي كراتين دار به كوتيكول مو تأمين مي‌شود. تشكيل لايه يا فيلمي بر روي تار مو به صورت ممتد يا غير ممتد باعث بهبود خواص فيزيكي فلس‌هاي مو، براقيت و نرمي مي‌شود كه خود بر خواص نوري مو مؤثر است. براي اين منظور مي‌توان از يك نرم كنندة اسيدي استفاده كرد.
در اثر جذب مواد شيميايي در لاية كوتيكول، براقيت، شفافيت و سهولت برهم لغزيدن تارهاي مو بهبود مي‌يابد.
گروههاي آمينو آزاد كراتين مو، هر چند منبع الكترون مي‌باشند ولي از لحاظ شيميايي بدون بار هستند. اين گروهها مي‌توانند از لحاظ پيوند الكترواستاتيكي باتركيباتي كه از لحاظ الكتروني ضعيف هستند پيوند يافته و يك كمپلكس قوي ايجاد نمايند. دترجنت‌هاي كايتوني به عنوان اسيد لوئيس و مو به عنوان بازلوئيس عمل مي‌كند وعمل جايگريني مواد در لاية‌ كوتيكول انجام مي‌شود.
هنگامي كه مو تحت تأثير مواد شميايي قرار مي‌گيرد كورتكس مو در محل انتهايي مو به صورت بي‌حفاظ باقي مي ماند. جايگزين كردن مواد حالت دهنده در اين قسمت به علت اندازه بزرگ مولكول محدوديت دارد. بنابراين همانگونه كه يك مولكلول وارد اين جزء مو مي‌شود مي‌تواند از آن جز نيز خارج شود مگر آنكه با لاية كورتكس واكنش‌ دهد.
مدولا به علت غير قابل دسترس بودن كمتر در دسترس عمليات حالت دهندگي قرار مي‌گيرد.
ريشة مو مواد چربي را ترشح مي‌كند كه اين مواد محتوي اسيدهاي چرب، روغنهاي اوليئك چربيها، هيدروكربنها و استرونيدها مي‌باشد.




فهرست

تاريخچه شركت پاكشو.................................................................................................. 3


مو و لزوم استفاده از شامپوها......................................................................................... 4


شامپو و انواع آن......................................................................................................... 7


دترجنت‌ها (سورفكتانت‌ها) و انواع آن............................................................................... 9


تري اتانول آمين لوريل سولفات....................................................................................... 17


سولفوساكسيناتها.......................................................................................................... 17


فتي اسيد آلكانول آميد..................................................................................................... 18


ايميدازولين‌ها.............................................................................................................. 19


بتائين‌ها..................................................................................................................... 20


عوامل حالت دهنده مو................................................................................................... 21

محافظت كننده‌ها.......................................................................................................... 22


عوامل شفاف كننده....................................................................................................... 23


عوامل غلظت دهنده...................................................................................................... 24


افزودينهاي كه به پايداري شامپو كمك مي‌كنند...................................................................... 25


كف.......................................................................................................................... 25


مواد اولية شامپو و كنترل كيفيت آنها................................................................................. 26


آب و كنترل كيفيت آن.................................................................................................... 37


فرمولاسيون دو نوع شامپو و مايع دستشويي....................................................................... 41


مراحل ساخت شامپو.................................................................................................... 43


كنترل كيفيت محصول................................................................................................... 45


روشهاي اصلاح محصول.............................................................................................. 49


نرم كننده‌هاي لباس....................................................................................................... 50


سفيدكننده‌ها ............................................................................................................... 52


مايع ظرفشويي............................................................................................................ 55


جرم گير.................................................................................................................... 58


شيشه شوي................................................................................................................ 60


نرم كنندة موي سر....................................................................................................... 62


ميكروبيولوژي............................................................................................................ 63


مقالات





مطالب دیگر:
📃تفکر فازی در مديريت📃تفکر کلامی📃تفکر ناب📃تفكر استراتژيك📃تفكر فازي درمديريت📃تقاضای القایی خدمات سلامت مهمترین چالش بخش سلامت📃تقدم گفتار بر نوشتار📃تقسیم اموال ميان شرك📃تقسیم بندی سیستم اعصاب انسان📃تقسیم بندی عوامل شیمیایی📃تقسيم بندي زماني مطالعات سيستم قدرت📃تقطير ناپيوسته📃تقنية التحضيرات المعملية📃تقویت اراده📃تکالیف اداری و عمومی مستخدمین دولت📃تکامل سیستم تنفسی📃تکانه اندازه حرکت📃تکنولوژی بسته بندی اسپتیک📃تکنولوژی پرو بیوتیک📃تکنولوژی پیشرفته سیستم سوخت رسانی📃تکنولوژی تعیین سطح در صنایع شیمیایی📃تکنولوژی جراحی گوارش و غدد📃تکنولوژی فيبر‌نوری📃تکنولوژی نانو در سخت افزار📃تکنیک عقبگرد در طراحی الگوریتم